Keer terug

Animatie

Animatie

Animatie voor kinderen

In juli en augustus is er voor kinderen van 5 tot 11 jaar een Mini-club opde camping in Ariège Pyreneeënmet verwarmd zwembad.Zie het programma voor de verschillende activiteiten met professionele begeleiding (creatieve- en sportieve activiteiten, speurtochten, lampionnen maken voor de kampvuuravond, waterpolo enz.).

Onze partners ter plaatse

Camping l'Arize in de Pyreneeën (Ariège) ligt vlak naast de manege "Equizones". In dit schitterende ruitercentrum « zijn paarden en pony’s koning ». Sandra biedt het hele jaar groeps- en individuele lessen voor beginners en gevorderden. Verschillende disciplines: dressuur, springen, cross-country, federale examens (het Franse niveauGalop 1 tot 7). Neem gerust contact op met Sandra.

Patrice d'Amarok komt met zijn Huskyhonden naar ons kleine privé-bos,waar een mooi parcours tussen de bomenis uitgezet. Een wandeling met husky’s staat garant voor unieke momenten met familie of vrienden. U zult aangenaam verrast zijn door de vriendelijkheid van de honden en de magie van deze hartverwarmende ervaring (speciale campingprijs). 

Zin in een eigengemaakt aperitiefsnackje? Laetitia van« Nature en Gourmandises »leert u zelf de heerlijkste zoute koekjes te maken!

Kom en ontdek de fraaie grotten, onderaardse gangen en zalen van de Ariège, Pyreneeën. Uitstapjes van een halve of hele dag of met een spannende overnachting onder de grond. Nicolas Clément van « Objectif Spéléo »biedt u een parcours dat aan uw wensen en speleotechnische niveau past. In sommige gevallen komt hij u ophalen bij de camping! 

Avond animatie

In het zomerseizoen biedt camping l'Arize in Occitanie een spetterend avondprogramma met themadiners, live muziek van Les Fullsweet (iedere woensdagavond), Cirque de Ségalas (21 augustus), jeu-de-boule by night, nachtzwemmen, kampvuur en heel veel gezelligheid!

Gratis activiteiten en entertainment.

Ter plaatse: zwemmen, volleybal, badminton, jeu-de-boulebaan, « voie verte » het 40 km lange wandel/fietspad van Foix naar Saint-Girons (u kunt bij ons fietsen huren), trimbaan, kinderspelen, kinderclub (gratis rackets en ballen te leen), voetbalveld in het dorp op 1,5km.

 

Neem contact op
4-sterren camping

4-sterren camping

In hartje Ariège

Neem contact op