Keer terug

Zwembad en rivier op de camping en voor het 2022 seizoen een pierenbadje!

Zwembad en rivier op de camping en voor het 2022 seizoen een pierenbadje!

Nieuw in 2022: een pierenbadje! Een koel plekje op onze camping

Klaar om een duik te nemen? Vanaf begin juni, Kinderen zullen blij zijn dat ze kunnen zwemmen en plezier maken in deze speciaal voor hen ontworpen zwembaden!

Voor het plezier en de veiligheid van iedereen, hebben we besloten een pierenbadje te installeren!

Voor uw plezier en dat van uw kinderen beschikt onze camping in het seizoen 2022 over een verwarmd zwembad en een peuterbad, om zo goed mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen.

Jong en oud kunnen genieten van hun vakantie. U kunt de jongsten laten kennismaken met de geneugten van zwemmen en water.

Kinderen zullen blij zijn dat ze kunnen zwemmen en plezier maken in ons speciaal voor hen ontworpen zwembad!

Het verwarmde zwembad van camping l'Arize in la-Bastide-de-Sérou staat garant voor een flinke dosis waterpretin het hart van de natuur. Ontdek het zelf en profiteer vanaf begin juni van ontspannen momenten (ligstoelen aanwezig). Het zwembad is geopend van 10.00 tot 20.00 uur (tijdensde thema-avond « nachtzwemmen » tot 22.30 uur).

Het zonneterras bij het zwembad is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

Profiteer het hele jaar door van de rivier Arize in Ariège, dankzij het ondiepe water kunnen kinderen er in alle veiligheid spelen. Voor wie zo dicht mogelijk bij de natuur wil zijn, is er een natuurlijk strandje met rivierzand in ons kleine privé-bos. Hier komt u helemaal tot rust bij het gezang van de vogels.

Bij ons kunt u tevens forelvissen, beginners zijn welkom! Vergeet niet online te reserveren!

Neem contact op
4-sterren camping

4-sterren camping

In hartje Ariège

Neem contact op