De gezelligste gezinscamping in La Bastide-de-Sérou

Camping l'Arize in Ariège (Occitanie, voorheen Midi-Pyrénées) biedt u rust en ontspanning, maar ook veel gezelligheid en plezier !

Onzegezinscamping is de ideale plek waar u kunt onthaasten in de weelderig groene omgeving van de Ariège.

Stéphanie en Cédric heten u van harte welkom op hun 4-sterren camping met verwarmd zwembad, middenin de natuur aan de mooie, ondiepe rivier Arize, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Luieren, zwemmen of forelvissen...de natuur biedt u rust en kalmte. Maar er is ook veel gezelligheid tijdens onze thema-avonden met muziek, shows, kampvuur, cocktailparty, nachtzwemmen en jeu-de-boule... Er is voor elk wat wils!

Camping l'Arize in Ariège, bij La Bastide-de-Sérou is de perfecte uitvalsbasis om de rijke regio te ontdekken: grotten, prehistorische parken, Katharenkastelen, een ondergrondse rivier, smederij Forges de Pyrène of het onvergetelijke dorp, het themabos Xploria,het reptielenhuis. Natuurliefhebbers zullen genieten van wandeltochten, een picknick aan het meer of bij een waterval.De camping is tevens het centraal gelegen vertrekpunt voor tal van outdoor activiteiten, op of onder de grond, in het water of in de lucht! De 40 km lange « voie verte » is een schitterend pad voor wandel-, fiets-, en paardrijtochten (er is een manege naast de camping). Stéphanie en Cédric ontvangen u graag voor een actief of ontspannen verblijf, met of zonder kinderen. Uw beste keus voor een verkwikkende vakantie!

Om onze familiecamping (beter) te leren kennen, nodigen wij u uit een reservering te maken, per telefoon of online.

Meer informatie

Meer informatie
4-sterren camping

4-sterren camping

In hartje Ariège

Neem contact op