Keer terug

De receptie op onze camping in Ariège

De receptie op onze camping in Ariège

De receptie van camping l'Arize opent zijn deuren

Tussen6 april (1 mei) en 28 oktober zet camping l'Arize in Ariège zijn deuren voor u open. De receptie is in het hoogseizoen geopend van 8.30-12.30 uur / 14.30-20.00 uuren in het laagseizoenvan 9.00-12.00 uur / 15.00-19.00 uur. Om optimaal van uw verblijf te genieten ligt alle toeristische informatie van de Ariège inOccitanie voor u klaar bij de receptie. Wij helpen u graag verder met de beste tips voor elke leeftijd en iedere vakantiewens.

Borrelhapjes vergeten voor uw eerste aperitief van de vakantie? Geen probleem, u kunt bij het winkeltje terecht voor enkelepraktische boodschappen... Hier vindt u ook een assortiment streekproducten en lokale nijverheid.

Iedere ochtend levert onze ambachtelijke bakker Antony Parolin vers brood en zoete broodjesbij de receptie. Wel even van te voren bestellen!

In het sanitairgebouw heeft u een wasmachine en droger tot uw beschikking. Muntjes zijn te koop bij de receptie (wasmachine 5,00 €, droger 4,50 €).

Wilt u gebruik maken van een strijkplank, vraag het even aan een medewerker.

Er is gratis WiFi op het terras van de Bar/Restaurant enbij de receptie van camping l'Arize in Ariège Pyreneeën. Hier kunt u ook uw mails checken. Als u WiFi op de hele camping wilt, kunt u voor een betaalde optie kiezen.

Neem contact op
4-sterren camping

4-sterren camping

In hartje Ariège

Neem contact op