Standplaatsen

Standplaatsen op camping l'Arize

Camping l’Arize in Ariège ligt middenin een aangename en natuurlijke omgeving, ideaal voor de echte kampeerliefhebbers. Kies een standplaats met of zonder elektriciteit, met schaduw of met zon (of allebei), aan de rivier of op een open plek. U bent van harte welkom met uw tent, camper of caravan !

De « grand confort » plaatsen van 160/200 m² zijn geschikt voor grote campers en caravans en zijn voorzien van een water- en elektriciteitsaansluiting. Op deze grote standplaatsen kunt u ruimschoots genieten van een aperitiefje of barbecue-avond met vrienden en familie.

Campers op doorreis kunnen terecht op een van de 9 verharde plaatsen met elektriciteit en een wateraan- en afvoerpunt. Voor degene die zonder eigen kampeermiddel komt, biedt camping l’Arize een "Ready to Camp" oplossing: een volledig uitgeruste tent, waar u meteen bij aankomst van uw kampeervakantie kunt genieten.

Boek uw camperplaats in La Bastide-de-Sérou via het reserveringssysteem op onze website of neem telefonisch contact met ons op.

4-sterren camping

4-sterren camping

In hartje Ariège

Neem contact op